Casa di porta bavi se prodajom i montažom ekskluzivnih, modernih ulaznih i sobnih vrata, podnih obloga, kvaki za vrata te Eclisse kazeta.

Širok spektar kvaka za vrata dizajnom će se prilagoditi svakom stilu uređenja vašeg prostora. Elektronske špijunke standard su u opremanju sigurnog modernog doma, a Casa di porta nudi najmodernije pametne sigurnosne sustave nadzora za vaša ulazna vrata. Za dodatnu sigurnost, nudimo i protupožarna vrata, posebno brtvljena za slučaj požara.

Konstantno uvodimo novitete, te biramo top proizvode i brendove kako bismo vam omogućili dugoročne i estetski privlačne proizvode.

Naša vrata su dugoročan proizvod koji krasi moderan dizajn, ali isto tako pružaju visoki stupanj sigurnosti. Odlučite li se za gradnju obiteljske kuće ili želite promijeniti vrata u stambenom ili poslovnom prostoru, u našem ćete bogatom asortimanu sigurno pronaći nešto po vlastitom ukusu. Naš će vam stručni tim rado preporučiti vrata koja će zadovoljiti vaše želje i potrebe. Za vrata kupljena kod nas nudimo vam i uslugu montaže te na njih dajemo višegodišnju garanciju.

Ekskluzivni smo uvoznik za kazete za klizna vrata marke Eclisse - najvećeg proizvođača kazeta na svijetu. Paleta tekstura i boja materijala iz naše ponude, osiguravaju ostvarenje svake želje klijenta.

Osim vrata u našoj ćete ponudi pronaći i gotove troslojne Tarkett parkete u raznih dimenzija i boja, te Tarkett vinil koji ima širok spektar korištenja u kućanstvu i javnim ustanovama. Odlučite li se za postavljanje laminata iz naše ponude izaberite Tarkett ili Egger laminate klase od 31 do 33. Ovi su laminati vlagootporani i pogodani za podno grijanje te su stoga dobar izbor za spavaće sobe, kupatila, dnevne, boravke, kuhinje... Klasa 33 pogodna je i za javne ustanove (škole, vrtiće, urede...)

15 godina rada te brojni uspješno završeni projekti te zadovoljni klijenti garancija su naše kvalitete.

Posjetite nas u centru Pule i priuštite si ekskluzivna vrata modernog dizajna!