Eclisse je počeo proizvoditi sustave kliznih vrata 1989. godine u svojoj tvornici u blizini Trevisa u Italiji i odmah postigao veliki uspjeh.

Njihov brzi uspjeh temeljio se na inovativnom dizajnu proizvoda i naprednim proizvodnim tehnikama. Napredni proizvodi i dizajn omogućili su brzo širenje diljem Europe i Eclisse postaje najveći proizvođač ovih sustava u Europi.

Njihov cilj je razvoj proizvodne tehnologije koja se odlikuje inovacijom i izvrsnošću u standardima kvalitete. Potrebno je bilo više od 20 patenata da bi Eclisse unaprijedio način na koji percipiramo sustave kliznih vrata.

Eclisse je vodeći proizvođač u Italiji u ovom području i izvozi svoje proizvode u većinu zemalja Europe i svijeta.

Imaju više od 2000 klijenata u svim regijama i prisutni su na tržištima cijele Europe, kao i na glavnim tržištima izvan Europe. Eclisseova komercijalna mreža osnovana je 1995. godine otvorenjem prve tvrtke kćeri u Quimperu u francuskoj. Slijedile su Poljska, Austrija, Češka Republika, Slovačka, Španjolska, Brazil, Njemačka i Rumunjska. U ostalim zemljama, Eclisse je prisutan preko distributera i/ili predstavnika.

Brendovi

Galerija